Ziekenhuiszorg

Zoekt u voor uw ziekenhuis een specifieke ervaren professional?

Zorgzorro matcht professionals aan organisaties en instellingen die op zoek zijn naar specifieke expertise.

Wij bieden u een diversiteit aan specialisaties die binnen de ziekenhuiswereld de (tijdelijke) vacatures kunnen invullen en/of die u helpen vraagstukken op te lossen. Hierbij kunt u denken aan het bieden van ondersteuning zowel op bestuurlijk, strategisch, tactisch alsook op operationeel niveau bij bijvoorbeeld een reorganisatie/fusie, bij vraagstukken op HR-vlak of over Kwaliteit & Veiligheid of het doen van kwaliteitsmetingen. Maar ook voor o.a. tijdelijke inzet bij ziekteverzuim van een (afdelings)manager of teamleider, ondersteuning bij administratieve werkzaamheden of inzet van een ICT-er voor digitaliseringsvraagstukken en databeveiliging als gevolg van de toename van technologieën in de zorg.

Staat uw ziekenhuis op het punt om een nieuw zorginkoopcontract af te sluiten of wilt u effectief aan de slag met voorraadbeheer? Ook hierin bieden wij advies en ondersteuning. Binnen ons netwerk hebben wij uitstekende contacten met een aantal professionals c.q. organisaties die gespecialiseerd zijn in inkoop, van verbruiksartikelen tot IT-systemen.

Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken hoe wij u in úw ziekenhuis kunnen helpen door de juiste professional op de juiste plaats op het juiste moment te matchen. Opdrachtgevers zien in ons een betrouwbare partner. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde professionals.

Zo kunt u als ziekenhuis erop vertrouwen dat een deskundige en gekwalificeerde professional wordt ingezet. Voordat een professional zich bij ons kan aansluiten vindt er eerst een persoonlijk intakegesprek plaats waarbij het checken van de geleverde kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Onze professionals zijn snel inzetbaar in zorgorganisaties in het gehele land. Wij helpen u graag om de juiste professional te verbinden aan uw ziekenhuis.

Zorgzorro heeft snel medewerkers beschikbaar. Wij hebben actueel zicht op de inzetbaarheid van de aangesloten professionals. Ook als een lopende opdracht van een specifieke professional nog niet geheel is afgerond, kan gekeken worden naar mogelijkheden om alvast op te starten binnen úw ziekenhuis!

Schakel Zorgzorro in! Dé sleutel naar verbinding tussen professionals en organisatie!

Neem contact met ons op
Zorgzorro-3573.jpg

Over ons

Zorgzorro  is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan. 

Lees meer Contact