Vergaderen, trainen en coachen bij Zorgzorro in Tilburg
Op zoek naar een fijne locatie in de regio Tilburg voor je vergaderingen, trainingen, workshops, cursussen of coachsessies? 
Ben je op zoek naar een fijne locatie in de regio Tilburg voor je vergaderingen, trainingen, workshops, cursussen of coachsessies? Ook dan kun je  bij Zorgzorro terecht! Ons kantoor beschikt over een multifunctionele zaal van ruim 45 m2, die we ook verhuren. In de zaal zijn diverse opstellingen mogelijk, zoals een U-, receptie-, boardroom-, school-, carré-, cabaret- of theateropstelling. De zaal is geschikt voor maximaal 25 personen.  

Mogelijkheden

De vergaderzaal van Zorgzorro biedt vele mogelijheden. Zorgzorro-professionals én andere geïnteresseerden die de zaal willen huren, kunnen kiezen uit 4 aantrekkelijke pakketten. Naast een tijdsduur van 2, 4 of 8 uur is het mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. In alle gevallen kun je gebruik maken van moderne faciliteiten, zoals een smart tv, wifi, flipover met stiften en papier. Ook een lunch of diner behoren tot de mogelijkheden. De zaal is voorzien van climate control, waardoor je altijd onder de juiste temperaturen je bijeenkomst kunt voortzetten. Er zijn voldoende ramen aanwezig die zorgen voor prettig, natuurlijk licht en die geopend kunnen worden voor ventilatie. In de directe omgeving van ons kantoor zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden. 

Zien we jou binnenkort in Tilburg?

Wil je meer informatie over onze vergaderzaal? Of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Kijk dan op http://www.zorgzorro.nl/verhuurpagina/ Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

De sleutel naar verbinding tussen
professional & organisatie