Zorgzorro is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Verbinden maar ook verbonden zijn en blijven staat centraal in het gedachtegoed van Zorgzorro. Om ook binnen Zorgzorro met elkaar verbonden te blijven vindt regelmatig individueel face-to-face contact plaats tussen Zorgzorro en haar professionals én organiseert Zorgzorro 2x per jaar een gezamenlijke bijeenkomst voor alle aangesloten professionals.

Hoe is Zorgzorro ontstaan? Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode.

Met de feestelijke startbijeenkomst op 7 juli 2016 heeft Zorgzorro de weg geopend naar verbinding tussen organisaties en alle aangesloten professionals en de verbinding tussen alle aangesloten professionals onderling. Sindsdien vinden jaarlijks in mei en november bijeenkomsten plaats waarbij de professionals tijdens workshops/trainingen voorzien worden van allerlei tips en tools om hun deskundigheid en (algemene) kennis verder te vergroten. Daarbij wordt ook in informele sfeer onderling de eigen expertise gedeeld.​

Neem contact met ons op