Ouderenzorg

Ouderenzorg? Zorgzorro levert professionals als het gaat om advisering voor beleid en kwaliteit.

Zorgzorro matcht professionals aan organisaties en instellingen die op zoek zijn naar specifieke expertise.

Werken in de ouderenzorg is onvoorstelbaar gevarieerd. Ouderen worden vaak geconfronteerd met verschillende grotere en/of kleine beperkingen of ziektes. Ouderen hebben behoefte aan ondersteuning op mentaal, maar ook op sociaal vlak en trachten de film van hun leven te 'regisseren' en verwerken. Ouderen hebben vanuit hun levenservaring immers veel te vertellen en te verwerken.

Als zorgverlener samen met de ouderen werken aan hun deelname aan de maatschappij of samen met hen stilstaan bij het naderende levenseinde zijn de grootste uitdagingen in de ouderenzorg.

De ouderenzorg is een zeer boeiende en toekomstgerichte zorgomgeving. Zorgzorro is gespecialiseerd in het screenen en selecteren van personeel voor de ouderenzorg. Immers enkel respect voor ouderen in niet voldoende. Wij kijken ook naar andere aspecten als het gaat om medewerkers:

  • Van veel markten thuis zijn
  • Houden van variatie
  • Initiatief en verantwoordelijkheid nemen
  • Zoeken naar diepgang in de zorgverlening
  • Sociaal bewogen zijn
  • Het bezitten van agogische competenties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Zorgzorro u kan bieden? Neem dan contact met ons op. Middels een vrijblijvend en informatief gesprek kunnen wij u helpen als het gaat om de oplossing voor goed personeel en/of management in de ouderenzorg.

Schakel Zorgzorro in. Dé sleutel naar verbinding tussen professionals en organisatie!

Neem contact met ons op
Zorgzorro-3573.jpg

Over ons

Zorgzorro  is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan. 

Lees meer Contact