Ondersteuning in de zorg

Zoekt u voor uw ziekenhuis een specifieke ervaren professional?

Zorgzorro matcht professionals aan organisaties en instellingen die op zoek zijn naar specifieke expertise. Deze specifieke professionals kunnen, wat betreft Zorgzorro, ook professionals zijn die zich bezighouden met de zogenaamde randvoorwaarden. Maar daarmee niet minder belangrijk zijn!

U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij administratieve werkzaamheden of inzet van een ICT-er voor digitaliseringsvraagstukken en databeveiliging als gevolg van de toename van technologieën in de zorg. Maar ook een advocaat/ jurist of iemand die verstand heeft van grafische vormgeving.

Wellicht expertises die niet direct zorg gerelateerd zijn. Echter de professionals van Zorgzorro hebben allen ervaring en/of affiniteit met de zorgsector. Dat maakt dat ze snel weten en begrijpen hoe het werkt binnen de sector en dat ze vaak aan een half woord genoeg hebben.

Bent u op zoek naar ondersteuning als het gaat om:

  • ICT
  • Managementondersteuning
  • Coaching
  • Juridische zaken
  • Inkoop
  • Grafische vormgeving

Dan helpen wij u graag. Meer weten? Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend/ advies gesprek.

U kunt erop vertrouwen dat een deskundige en gekwalificeerde professional wordt ingezet. Voordat een professional zich bij ons kan aansluiten vindt er eerst een persoonlijk intakegesprek plaats waarbij het checken van de geleverde kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Schakel Zorgzorro in! Dé sleutel naar verbinding tussen professionals en organisatie!

Neem contact met ons op

Zorgzorro-3573.jpg

Over ons

Zorgzorro  is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan. 

Lees meer Contact