Zoekt u voor de thuiszorg een specifieke en ervaren thuiszorg professional?

De thuiszorg is een zeer specifieke branche. Daarbij heeft de thuiszorg te maken met steeds meer vraag en continu veranderende eisen. Dit vraagt steeds meer van de mensen die werkzaam zijn in de thuiszorg.

Voor u is het de uitdaging om de mensen gemotiveerd en betrokken te houden. Daarbij moeten de mensen de kwaliteit kunnen bieden die van hun verwacht wordt. Dat vraag soms om extra  personeel met een specifieke expertise:

Wilt u een kwaliteitshandboek maken?
Wilt u het personeel extra scholing bieden?
Wilt u een protocollen portal aanmaken?
 
Wij selecteren voor u de juiste professional die het vraagstuk snel en adequaat aanpakt en oplost.


Zorgzorro matcht professionals aan organisaties en instellingen die op zoek zijn naar specifieke arbeidskrachten.
Schakel Zorgzorro in! Dé sleutel naar verbinding tussen professionals en organisatie!

Neem contact met ons op

Anja van Wijk

Anja van Wijk

Anja van Wijk

Ik ben Anja van Wijk en ik ben ‘coachend leider’. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg. Ik voer regelmatig projecten uit in verpleeg- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg, waar ik optreed als coach en manager. Recent heb ik via Zorgzorro bovendien een opdracht uitgevoerd in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Een compleet nieuwe tak van sport voor me, maar wel ontzettend leuk én goed voor mijn cv en werkervaring. Via Klaasje heb ik bovendien kennisgemaakt met de Werkenergieanalyse, waarvoor ik binnenkort de licentietraining mag gaan doen.   Ik ken Klaasje Oosterloo al uit de jaren ’90. We zijn jarenlang collega’s van elkaar geweest en in die tijd was ik al onder de indruk van haar aanpak: daadkrachtig en met een groot inlevingsvermogen in mensen en organisaties. De afgelopen jaren hebben we steeds contact gehouden en toen Klaasje met Zorgzorro startte, hebben we samen gekeken of en hoe ik hierin kon participeren. Mijn deelname aan het platform is ontzettend waardevol: niet alleen vind ik het leuk en leerzaam om met de andere zorgprofessionals te sparren en ambassadeur voor elkaars organisatie te zijn, ook ondersteunt Zorgzorro me op punten die ik zelf lastig vind. Denk bijvoorbeeld aan marketing en acquisitie. De afgelopen maanden heeft Klaasje al diverse mooie opdrachten voor me gevonden. Daarbij is ze bereid om verder te kijken dan mijn cv reikt. De opdracht in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is daar een mooi voorbeeld van.   Op basis van mijn profiel en competenties heeft Klaasje me benaderd voor de functie van interim-teamleider op de poli Mammacare. Samen zijn we op gesprek gegaan en toen ik de opdracht gegund kreeg, heeft Klaasje me op de achtergrond uitstekend begeleid. We hebben regelmatig (telefonisch) contact gehad, bijvoorbeeld wanneer ik vragen had over de werkwijze van het ziekenhuis omtrent maatschappen, chirurgen, et cetera. Ook heeft ze me ondersteund bij het opstellen van mijn contract. Voor haar betrokkenheid en begeleiding verdient ze een dikke 10!  

Lees meer

Mandy de Koning

Mandy de Koning

Mandy de Koning

Samen delen is vermenigvuldigen. Vanuit die gedachte zijn Klaasje Oosterloo en ik enkele jaren geleden een samenwerking gestart. Ik ben Mandy de Koning en ik ben advocaat/jurist. Ik heb Klaasje leren kennen via het Green Peppers netwerk. Daar ontdekten we dat we het resultaatgericht verbinding leggen in een bourgondische omgeving allebei heel belangrijk vinden. We staan allebei open voor ontwikkelingen en uitdagingen. Ook als die op het eerste gezicht misschien niet logisch lijken. Onze samenwerking is hier een goed voorbeeld van.   Ik heb op zichzelf geen affiniteit met de zorg. Net zo min als dat Klaasje affiniteit heeft met juridische vraagstukken. Wat ons echter bindt, is dat wij beiden vinden dat zaken goed geregeld moeten worden. Dat je elkaar moet behoeden voor fouten. En dat je elkaar moet ondersteunen wanneer dit nodig is.   Wat ik Zorgzorro kan bieden, is juridische kennis en ondersteuning. Regelmatig controleer ik de contracten en algemene voorwaarden van de Zorgzorro professionals en onlangs heb ik een presentatie mogen geven over de Wet DBA. Ik houd eenieder op de hoogte van relevante juridische ontwikkelingen in hun vakgebied en treed graag op als sparringpartner. Mijn specialisme is ontslagrecht. Interim- en teammanagers in de zorg die met disfunctionerende werknemers of arbeidsvoorwaardelijke problemen worden geconfronteerd, kunnen mij hier te allen tijde voor consulteren. En ook wanneer zij zelf in rechtspositionele problemen terechtkomen, ben ik hen graag van dienst.   Ik vind het buitengewoon waardevol om deel uit te mogen maken van het Zorgzorro platform. Hoewel ik op het eerste gezicht misschien een vreemde eend in de bijt lijk, levert mijn lidmaatschap me heel veel op. Denk niet alleen aan regelmatige opdrachten en prachtige ambassadeurs voor mijn onderneming, maar vooral ook aan gezelligheid, plezier en energie!  

Lees meer

Jetske Oldenburger

Jetske Oldenburger

Jetske Oldenburger

Mijn naam is Jetske Oldenburger. Ik ben freelance kwaliteitsmanager en lead auditor, gespecialiseerd in de farmaceutische dienstverlening en medicatie(veiligheid). Daarnaast ben ik licentiehouder van de Werkenergieanalyse (WEA), een instrument waarmee de stress- en energiebronnen van medewerkers en teams snel inzichtelijk worden gemaakt.   Tijdens een bijeenkomst van de WEA werd een lezing gegeven door Klaasje Oosterloo. En ik dacht gelijk: wat een inspirerende vrouw! Ik ben haar blijven volgen en toen ik zag dat ze met Zorgzorro was gestart, heb ik uiteraard haar website bekeken. Daar ontdekte ik dat Klaasje nog een professional in haar aanbod miste: mij! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en haar een berichtje gestuurd, waarna een kennismakingsgesprek volgde en ik als zorgprofessional ben ingestapt.   De afgelopen jaren heeft Klaasje diverse opdrachten uitgevoerd in tehuizen, om de medicatie(veiligheid) aan de eisen van de inspectie te toetsen. Bijvoorbeeld in twee kleinschalige woonlocaties voor mensen met dementie in Amsterdam en Roosendaal, waarbij zij mij als ondersteunende lead auditor heeft betrokken. Samen met Klaasje heb ik beide locaties bezocht, een rondleiding gekregen en kennisgemaakt met de directeuren, die samen met hun teams werken aan een optimale (medicatie)veiligheid. In de komende periode zullen wij samen de efficiëntie en optimale veiligheid in het medicatieproces verder uitbouwen.   Klaasje beschikt over een zeer groot en inspirerend netwerk. Twee keer per jaar organiseert ze een bijeenkomst voor alle Zorgzorro professionals, waarin ontmoeten en het uitwisselen van kennis, ideeën en ervaringen centraal staan. Een enorm leuke en inspirerende dag en een enorme toegevoegde waarde voor mij als ZZP-er/ondernemer!  

Lees meer

Jacqueline Scherpenzeel

Jacqueline Scherpenzeel

Jacqueline Scherpenzeel

Het geven en ontvangen van kennis, contacten en ervaringen in de zorg. Dat is de missie van Zorgzorro, waar ik als ambassadeur graag een bijdrage aan lever. Ik ben Jacqueline Scherpenzeel en ik ben ontwikkelaar van de Werkenergieanalyse, een wetenschappelijk onderbouwd instrument voor loopbaancoaches, teamcoaches en interimmanagers om de stress- en energiebronnen van medewerkers en teams snel inzichtelijk te maken. Klaasje Oosterloo is al jarenlang licentiehouder en enthousiast gebruiker van de Werkenergieanalyse. Niet voor niets wijst ze alle (operationele en strategische) interimmanagers en teamcoaches die zich bij Zorgzorro aanmelden op de voordelen van het instrument. Met de professionals die hiervoor open staan, plan ik vervolgens graag een één-op-één gesprek, waarin zij kunnen kennismaken met de Werkenergieanalyse en waarin de kracht, het gemak én de meerwaarde van het instrument voor hun eigen dienstverlening voorop staan. Alle professionals krijgen bovendien de mogelijkheid om de licentietraining te volgen, waarna ze de Werkenergieanalyse zelfstandig als nulmeting in hun projecten kunnen inzetten.   In het eerste jaar na de training worden de licentiehouders intensief door mij begeleid in hoe zij de meetresultaten kunnen lezen en interpreteren, hoe hierop gestuurd kan worden en welke vervolgvragen mogelijk zijn. Maar ook in een stukje marketing en sales, waarbij de Werkenergieanalyse als onderscheidend instrument gepromoot kan worden.   Naast deze contactmomenten ontmoet ik de zorgprofessionals van Zorgzorro tijdens de twee jaarlijkse bijeenkomsten, waaraan ik heel graag deelneem. Niet alleen om kennis en (project)ervaringen uit te wisselen, maar vooral ook om op de hoogte te blijven van de trends en ontwikkelingen in de zorgmarkt. Zodat ik de Werkenergieanalyse blijvend voor deze sector kan verbeteren. Twee jaar geleden heeft dit bijvoorbeeld geleid tot de toevoeging van een groepsrapportage voor de begeleiding van teams of afdelingen. En binnen enkele maanden wordt een resultaatrapport voor werknemers toegevoegd, waarin de nul- en eindmeting worden gebundeld. De professionals die dit wensen, praat ik graag bij over de trends en ontwikkelingen in loopbaancoaching. Daarnaast verwijs ik regelmatig (zorg)professionals door naar Klaasje. Zo is een mooie wisselwerking ontstaan.  

Lees meer

Zorgzorro-3573.jpg
Zorgzorro is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan. 

 

Lees meer Contact