Jetske Oldenburger

Mijn naam is Jetske Oldenburger. Ik ben freelance kwaliteitsmanager en lead auditor, gespecialiseerd in de farmaceutische dienstverlening en medicatie(veiligheid). Daarnaast ben ik licentiehouder van de Werkenergieanalyse (WEA), een instrument waarmee de stress- en energiebronnen van medewerkers en teams snel inzichtelijk worden gemaakt.
 
Tijdens een bijeenkomst van de WEA werd een lezing gegeven door Klaasje Oosterloo. En ik dacht gelijk: wat een inspirerende vrouw! Ik ben haar blijven volgen en toen ik zag dat ze met Zorgzorro was gestart, heb ik uiteraard haar website bekeken. Daar ontdekte ik dat Klaasje nog een professional in haar aanbod miste: mij! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en haar een berichtje gestuurd, waarna een kennismakingsgesprek volgde en ik als zorgprofessional ben ingestapt.
 
De afgelopen jaren heeft Klaasje diverse opdrachten uitgevoerd in tehuizen, om de medicatie(veiligheid) aan de eisen van de inspectie te toetsen. Bijvoorbeeld in twee kleinschalige woonlocaties voor mensen met dementie in Amsterdam en Roosendaal, waarbij zij mij als ondersteunende lead auditor heeft betrokken. Samen met Klaasje heb ik beide locaties bezocht, een rondleiding gekregen en kennisgemaakt met de directeuren, die samen met hun teams werken aan een optimale (medicatie)veiligheid. In de komende periode zullen wij samen de efficiëntie en optimale veiligheid in het medicatieproces verder uitbouwen.
 
Klaasje beschikt over een zeer groot en inspirerend netwerk. Twee keer per jaar organiseert ze een bijeenkomst voor alle Zorgzorro professionals, waarin ontmoeten en het uitwisselen van kennis, ideeën en ervaringen centraal staan. Een enorm leuke en inspirerende dag en een enorme toegevoegde waarde voor mij als ZZP-er/ondernemer!
 


ALLE Testimonials
Jetske Oldenburger
Anja van Wijk

Anja van Wijk

Ik ben Anja van Wijk en ik ben ‘coachend leider’. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg. Ik voer regelmatig projecten uit in verpleeg- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg, waa

lees meer >
Mandy de Koning

Mandy de Koning

Samen delen is vermenigvuldigen. Vanuit die gedachte zijn Klaasje Oosterloo en ik enkele jaren geleden een samenwerking gestart. Ik ben Mandy de Koning en ik ben advocaat/jurist. Ik heb Klaasje leren kennen via het Green

lees meer >