Jacqueline Koster

Mijn naam is Jacqueline Koster. Als coach, trainer en verandermanager werk ik graag op het raakvlak van organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van individuele en groepen medewerkers. Ik heb diverse rollen vervuld in met name de ouderenpsychiatrie, de welzijnssector, de langdurige zorg en de kinderopvang. Denk hierbij aan managementrollen,  projectleiding en organisatieadvies. Zo heb ik onder andere beleidsopdrachten, teamanalyses, trainingen, coachgesprekken en werk-naar-werk-trajecten mogen verzorgen voor grote en kleine bedrijven in allerlei branches. En hoewel ik nog steeds niet weet wat ik later wil worden, weet ik wel dat voor mij zorg, welzijn én kinderopvang interessante en inspirerende branches zijn.
 
Drie jaar geleden heb ik de sprong gewaagd naar het zelfstandig ondernemerschap. Gestart met projecten in de kinderopvang en welzijnssector, lonkte ook de zorg. Via een oud-collega kwam ik in contact met Klaasje Oosterloo, met wie ik direct een klik had. Klaasje heeft mij voorgedragen bij een zorgorganisatie, waar ik als teamleider heb gewerkt op een afdeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Recent heb ik bovendien via Zorgzorro een opdracht afgerond als locatiemanager bij Cordaan.
 
Ik vind het belangrijk om als zelfstandige deel uit te maken van een netwerk en actief kennis, expertise en tools te delen. Ook vind ik het fijn om van anderen te leren en samen te sparren. Zorgzorro biedt mij deze mogelijkheid en houdt me scherp. In korte tijd heb ik veel professionals leren kennen, op wie ik altijd en veilig kan terugvallen. Dit brede kader wordt ook door mijn klanten zeer op prijs gesteld.


ALLE Testimonials
Jacqueline Koster

Jacqueline Koster

Jacqueline Koster

Jacqueline Koster

Mijn naam is Jacqueline Koster. Als coach, trainer en verandermanager werk ik graag op het raakvlak van organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van individuele en groepen medewerkers. Ik heb diverse rollen vervuld in met name de ouderenpsychiatrie, de welzijnssector, de langdurige zorg en de kinderopvang. Denk hierbij aan managementrollen,  projectleiding en organisatieadvies. Zo heb ik onder andere beleidsopdrachten, teamanalyses, trainingen, coachgesprekken en werk-naar-werk-trajecten mogen verzorgen voor grote en kleine bedrijven in allerlei branches. En hoewel ik nog steeds niet weet wat ik later wil worden, weet ik wel dat voor mij zorg, welzijn én kinderopvang interessante en inspirerende branches zijn.   Drie jaar geleden heb ik de sprong gewaagd naar het zelfstandig ondernemerschap. Gestart met projecten in de kinderopvang en welzijnssector, lonkte ook de zorg. Via een oud-collega kwam ik in contact met Klaasje Oosterloo, met wie ik direct een klik had. Klaasje heeft mij voorgedragen bij een zorgorganisatie, waar ik als teamleider heb gewerkt op een afdeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Recent heb ik bovendien via Zorgzorro een opdracht afgerond als locatiemanager bij Cordaan.   Ik vind het belangrijk om als zelfstandige deel uit te maken van een netwerk en actief kennis, expertise en tools te delen. Ook vind ik het fijn om van anderen te leren en samen te sparren. Zorgzorro biedt mij deze mogelijkheid en houdt me scherp. In korte tijd heb ik veel professionals leren kennen, op wie ik altijd en veilig kan terugvallen. Dit brede kader wordt ook door mijn klanten zeer op prijs gesteld.

Read more

Marcel Boonen

Marcel Boonen

Marcel Boonen

Of het nu gaat om coaching, interim management, het creëren van zelfstandige teams of het verbeteren van interne zorgprocessen: als praktijkgerichte professional help ik zorgverleners en -organisaties graag om te excelleren. Mijn naam is Marcel Boonen en ik ben een uitgekiend voorbeeld van een leven lang leren. Begonnen als (intensive care) verpleegkundige en doorgegroeid tot teamleider, maatschapsmanager, hoofd van diverse zorgeenheden en strategisch beleidsadviseur ben ik van alle zorgmarkten thuis. Daarnaast heb ik me als auditor, onderzoeksassistent, zelfstandig onderzoeker, projectleider en voorzitter van de Raad van Advies marktbreed verdiept in het (blijvend) optimaliseren van de zorg.   Via een oud-collega kwam ik in contact met Klaasje Oosterloo en meteen ontdekte ik dat Zorgzorro één van de weinige no-nonsense platforms in de zorg is. We hebben een heel open en eerlijk gesprek gehad. Bovendien werkt Zorgzorro met transparante en duidelijke voorwaarden en afspraken. Je weet precies waar je aan toe bent. Wat me nog het meest is opgevallen echter, is het persoonlijke contact. Vanaf het moment dat ik lid werd, heeft Klaasje me wekelijks gebeld en na vijf weken al had ik mijn eerste, grote opdracht als interim-leidinggevende bij Bartiméus.   Ik ben enorm enthousiast over Zorgzorro, dat een stevig netwerk betreft met professionals die goed en graag voor elkaar zorgen. Klaasje is heel open, down-to-earth en toegankelijk. Ze zorgt goed voor haar netwerk en doet actief aan teambuilding. Er worden meerdere teamactiviteiten per jaar gepland. Ook heb ik bij mijn eerste opdracht al een aantal Zorgzorro-collega’s ontmoet. Binnen het netwerk heerst een enorme laagdrempeligheid om elkaar te ondersteunen en we hebben aan een half woord genoeg. Regelmatig attenderen we elkaar op mogelijke opdrachten en ontwikkelingen. Bovendien is iedereen heel attent. Ook op momenten die niet direct met ons werk te maken hebben. Dat geeft veel vertrouwen.  

Read more

Klachtenfunctionaris in de zorg: wat doet die precies?

Klachtenfunctionaris in de zorg: wat doet die precies?

Sinds 1 januari 2017 is het voor zorgaanbieders verplicht om een klachtenfunctionaris voor patië...

Lees meer

Klacht over de zorg: voldoe jij aan de Wkkgz?

Klacht over de zorg: voldoe jij aan de Wkkgz?

Zorgaanbieders zijn vanuit deze wet sinds 1 januari 2017 verplicht om een klachtenfunctionaris besch...

Lees meer

Nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd): hoe zit dit?

Nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd): hoe zit dit?

Op 1 januari 2020 werd de nieuwe Wet zorg en dwang, ook wel de Wzd, actief in ons land. Hoe zit...

Lees meer

De Veilige Principes in de medicatieketen

De Veilige Principes in de medicatieketen

De Veilige Principes in de medicatieketen, zijn in 2012 opgesteld en in 2016 aangevuld met o.a. prak...

Lees meer