Zoekt u voor uw zorginstelling een specifieke ervaren professional?

Vandaag de dag kunnen we niet meer om de veranderende eisen binnen de gehandicaptenzorg heen. Of het nu gaat om fusies en overnames, AVG, ingewikkelde en/of gevoelige claims in het kader van de medische aansprakelijkheid, contractering van zorgverzekeraars of de zorgkantoren, efficiency door automatisering, beveiliging etc. Aan al deze trajecten zitten interessante, maar complexe kanten. Deze complexe kanten vragen vaak (tijdelijk) om een bepaalde expertise. Wellicht ook expertises die niet direct aan de gehandicaptenzorg gerelateerd zijn.

Zorgzorro is een dienstverlener die professionals aan organisaties en instellingen koppelt. Dit doen wij door onze mensen op vaste en tijdelijke basis in te zetten bij opdrachtgevers. De professionals van Zorgzorro hebben allen ervaring en/of affiniteit met de zorgsector. Dat maakt dat ze snel weten en begrijpen 'hoe het werkt' binnen deze sector en dat ze vaak aan een half woord genoeg hebben.

Bent u op zoek naar ondersteuning in de gehandicaptenzorg, als het gaat om:
  • Interimmanagement
  • Coaching
  • Organisatie en beleid
  • Management ondersteuning
  • Juridische zaken
  • ICT
  • Inkoop
  • Grafische vormgeving
Dan helpen wij u graag. Meer weten? Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend/adviesgesprek.

U kunt erop vertrouwen dat een deskundige collega en een gekwalificeerde professional wordt ingezet. Voordat een professional zich bij ons kan aansluiten vindt er eerst een persoonlijk intakegesprek plaats waarbij het checken van de geleverde kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Schakel Zorgzorro in als het gaat om gehandicapten zorg! Dé sleutel naar verbinding tussen professionals en organisatie!

Neem contact met ons op

Jacqueline Koster

Jacqueline Koster

Jacqueline Koster

Mijn naam is Jacqueline Koster. Als coach, trainer en verandermanager werk ik graag op het raakvlak van organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van individuele en groepen medewerkers. Ik heb diverse rollen vervuld in met name de ouderenpsychiatrie, de welzijnssector, de langdurige zorg en de kinderopvang. Denk hierbij aan managementrollen,  projectleiding en organisatieadvies. Zo heb ik onder andere beleidsopdrachten, teamanalyses, trainingen, coachgesprekken en werk-naar-werk-trajecten mogen verzorgen voor grote en kleine bedrijven in allerlei branches. En hoewel ik nog steeds niet weet wat ik later wil worden, weet ik wel dat voor mij zorg, welzijn én kinderopvang interessante en inspirerende branches zijn.   Drie jaar geleden heb ik de sprong gewaagd naar het zelfstandig ondernemerschap. Gestart met projecten in de kinderopvang en welzijnssector, lonkte ook de zorg. Via een oud-collega kwam ik in contact met Klaasje Oosterloo, met wie ik direct een klik had. Klaasje heeft mij voorgedragen bij een zorgorganisatie, waar ik als teamleider heb gewerkt op een afdeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Recent heb ik bovendien via Zorgzorro een opdracht afgerond als locatiemanager bij Cordaan.   Ik vind het belangrijk om als zelfstandige deel uit te maken van een netwerk en actief kennis, expertise en tools te delen. Ook vind ik het fijn om van anderen te leren en samen te sparren. Zorgzorro biedt mij deze mogelijkheid en houdt me scherp. In korte tijd heb ik veel professionals leren kennen, op wie ik altijd en veilig kan terugvallen. Dit brede kader wordt ook door mijn klanten zeer op prijs gesteld.

Lees meer

Marcel Boonen

Marcel Boonen

Marcel Boonen

Of het nu gaat om coaching, interim management, het creëren van zelfstandige teams of het verbeteren van interne zorgprocessen: als praktijkgerichte professional help ik zorgverleners en -organisaties graag om te excelleren. Mijn naam is Marcel Boonen en ik ben een uitgekiend voorbeeld van een leven lang leren. Begonnen als (intensive care) verpleegkundige en doorgegroeid tot teamleider, maatschapsmanager, hoofd van diverse zorgeenheden en strategisch beleidsadviseur ben ik van alle zorgmarkten thuis. Daarnaast heb ik me als auditor, onderzoeksassistent, zelfstandig onderzoeker, projectleider en voorzitter van de Raad van Advies marktbreed verdiept in het (blijvend) optimaliseren van de zorg.   Via een oud-collega kwam ik in contact met Klaasje Oosterloo en meteen ontdekte ik dat Zorgzorro één van de weinige no-nonsense platforms in de zorg is. We hebben een heel open en eerlijk gesprek gehad. Bovendien werkt Zorgzorro met transparante en duidelijke voorwaarden en afspraken. Je weet precies waar je aan toe bent. Wat me nog het meest is opgevallen echter, is het persoonlijke contact. Vanaf het moment dat ik lid werd, heeft Klaasje me wekelijks gebeld en na vijf weken al had ik mijn eerste, grote opdracht als interim-leidinggevende bij Bartiméus.   Ik ben enorm enthousiast over Zorgzorro, dat een stevig netwerk betreft met professionals die goed en graag voor elkaar zorgen. Klaasje is heel open, down-to-earth en toegankelijk. Ze zorgt goed voor haar netwerk en doet actief aan teambuilding. Er worden meerdere teamactiviteiten per jaar gepland. Ook heb ik bij mijn eerste opdracht al een aantal Zorgzorro-collega’s ontmoet. Binnen het netwerk heerst een enorme laagdrempeligheid om elkaar te ondersteunen en we hebben aan een half woord genoeg. Regelmatig attenderen we elkaar op mogelijke opdrachten en ontwikkelingen. Bovendien is iedereen heel attent. Ook op momenten die niet direct met ons werk te maken hebben. Dat geeft veel vertrouwen.  

Lees meer

Anja van Wijk

Anja van Wijk

Anja van Wijk

Ik ben Anja van Wijk en ik ben ‘coachend leider’. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg. Ik voer regelmatig projecten uit in verpleeg- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg, waar ik optreed als coach en manager. Recent heb ik via Zorgzorro bovendien een opdracht uitgevoerd in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Een compleet nieuwe tak van sport voor me, maar wel ontzettend leuk én goed voor mijn cv en werkervaring. Via Klaasje heb ik bovendien kennisgemaakt met de Werkenergieanalyse, waarvoor ik binnenkort de licentietraining mag gaan doen.   Ik ken Klaasje Oosterloo al uit de jaren ’90. We zijn jarenlang collega’s van elkaar geweest en in die tijd was ik al onder de indruk van haar aanpak: daadkrachtig en met een groot inlevingsvermogen in mensen en organisaties. De afgelopen jaren hebben we steeds contact gehouden en toen Klaasje met Zorgzorro startte, hebben we samen gekeken of en hoe ik hierin kon participeren. Mijn deelname aan het platform is ontzettend waardevol: niet alleen vind ik het leuk en leerzaam om met de andere zorgprofessionals te sparren en ambassadeur voor elkaars organisatie te zijn, ook ondersteunt Zorgzorro me op punten die ik zelf lastig vind. Denk bijvoorbeeld aan marketing en acquisitie. De afgelopen maanden heeft Klaasje al diverse mooie opdrachten voor me gevonden. Daarbij is ze bereid om verder te kijken dan mijn cv reikt. De opdracht in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is daar een mooi voorbeeld van.   Op basis van mijn profiel en competenties heeft Klaasje me benaderd voor de functie van interim-teamleider op de poli Mammacare. Samen zijn we op gesprek gegaan en toen ik de opdracht gegund kreeg, heeft Klaasje me op de achtergrond uitstekend begeleid. We hebben regelmatig (telefonisch) contact gehad, bijvoorbeeld wanneer ik vragen had over de werkwijze van het ziekenhuis omtrent maatschappen, chirurgen, et cetera. Ook heeft ze me ondersteund bij het opstellen van mijn contract. Voor haar betrokkenheid en begeleiding verdient ze een dikke 10!  

Lees meer

Mandy de Koning

Mandy de Koning

Mandy de Koning

Samen delen is vermenigvuldigen. Vanuit die gedachte zijn Klaasje Oosterloo en ik enkele jaren geleden een samenwerking gestart. Ik ben Mandy de Koning en ik ben advocaat/jurist. Ik heb Klaasje leren kennen via het Green Peppers netwerk. Daar ontdekten we dat we het resultaatgericht verbinding leggen in een bourgondische omgeving allebei heel belangrijk vinden. We staan allebei open voor ontwikkelingen en uitdagingen. Ook als die op het eerste gezicht misschien niet logisch lijken. Onze samenwerking is hier een goed voorbeeld van.   Ik heb op zichzelf geen affiniteit met de zorg. Net zo min als dat Klaasje affiniteit heeft met juridische vraagstukken. Wat ons echter bindt, is dat wij beiden vinden dat zaken goed geregeld moeten worden. Dat je elkaar moet behoeden voor fouten. En dat je elkaar moet ondersteunen wanneer dit nodig is.   Wat ik Zorgzorro kan bieden, is juridische kennis en ondersteuning. Regelmatig controleer ik de contracten en algemene voorwaarden van de Zorgzorro professionals en onlangs heb ik een presentatie mogen geven over de Wet DBA. Ik houd eenieder op de hoogte van relevante juridische ontwikkelingen in hun vakgebied en treed graag op als sparringpartner. Mijn specialisme is ontslagrecht. Interim- en teammanagers in de zorg die met disfunctionerende werknemers of arbeidsvoorwaardelijke problemen worden geconfronteerd, kunnen mij hier te allen tijde voor consulteren. En ook wanneer zij zelf in rechtspositionele problemen terechtkomen, ben ik hen graag van dienst.   Ik vind het buitengewoon waardevol om deel uit te mogen maken van het Zorgzorro platform. Hoewel ik op het eerste gezicht misschien een vreemde eend in de bijt lijk, levert mijn lidmaatschap me heel veel op. Denk niet alleen aan regelmatige opdrachten en prachtige ambassadeurs voor mijn onderneming, maar vooral ook aan gezelligheid, plezier en energie!  

Lees meer

Zorgzorro-3573.jpg
Zorgzorro is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan. 

 

Lees meer Contact