Zorgzorro biedt professionals ondersteuning in hun loopbaan en matcht deze aan organisties en instellingen die op zoek zijn naar specifieke arbeidskrachten.

Zorgzorro heeft o.a. op de volgende vlakken expertise in huis:
Juridisch (actueel VAR - DBA), kwaliteit (actueel: inspectie in de zorgsector), HRM vraagstukken, Werkenergieanalyse (meetinstrument coaching), grafisch, tekstueel/communicatief, vastgoed, klachtenbemiddeling en training.

Expertise wordt onderling tussen de aangesloten professionals met elkaar gedeeld.

Daarnaast hebben alle aangesloten professionals binnen Zorgzorro toegang tot een afgeschermde expertise omgeving met documenten, informatie en formulieren. Zo blijven zij up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen de hierboven genoemde expertisegebieden.
 

Contact

search1

Ik zoek een professional

Zorgzorro zorgt voor verbinding van de juiste professional aan uw organisatie. Zorgzorro werkt uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde professionals. Zo kunt u als organisatie erop vertrouwen dat een deskundige en gekwalificeerde professional wordt ingezet.
 

Zoek Professional

Zorgzorro-3573.jpg
Zorgzorro is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan. 

 

Lees meer Contact