Kennis en kunde hoog van Zorgzorro-leden
Niet alleen is de kennis en kunde hoog van de Zorgzorro-leden, maar onze professionals blijven zich continu ontwikkelen en doorleren. Zo kunnen ze zorginstellingen meer bieden dan andere interimmers.
De professionals van Zorgzorro mogen zich tot de top rekenen, op meerdere vlakken. Niet alleen is de kennis en kunde hoog van onze leden, maar onze professionals zetten zich ook dagelijks in om zichzelf te ontwikkelen. Steeds beter worden om zo steeds meer waarde te kunnen bieden aan zorginstellingen, cliënten en patiënten: dáár draait het om bij de leden van Zorgzorro.

Zorgzorro-professionals zijn niet zomaar interimmers

De professionals van Zorgzorro zijn niet zomaar interimmers die even een frisse wind door een organisatie kunnen laten waaien. Zij zijn méér en dat komt vooral door de hoge inzet die zij elke dag weer leveren. Niet alleen zetten zij zich optimaal in voor de zorginstelling, maar zij werken er ook hard aan om hun kennis hoog te houden.

Het lezen van boeken, het volgen van cursussen, het investeren in nieuwe technieken en methodes, een constante upgrading van kennis en het volgen van een aantal kennisdagen per jaar. Zomaar wat activiteiten van Zorgzorro-professionals die elke dag het beste uit zichzelf willen halen voor de organisaties, de cliënten en de patiënten.
Ben jij een professional in de zorg of met veel ervaring in de zorg en wil je lid worden van Zorgzorro? Meld je dan aan via het online-formulier voor een intakegesprek.

ontwikkelen

Zorgzorro kwaliteitsbeheer

Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit hoog ligt, altijd. Juist daarom willen wij zorginstellingen de zekerheid kunnen bieden van professionals die méér zijn dan zomaar een interimmer. Dit bereiken wij door regelmatig met alle leden contact te hebben. Ook ondersteunen we ze bij het werken aan hun kennis. Via het online portfolio van onze leden kun je zien waar de individuele expertises liggen. Zorgzorro-professionals kunnen je écht het beste bieden.

Ervaren interimmer inschakelen

Iedere zorgorganisatie wil natuurlijk de beste professionals in kunnen zetten. Dit kan door te werken met Zorgzorro-leden. Je hebt altijd de zekerheid dat je een talent in huis haalt dat méér dan zomaar een interimmer is en dat méér kan betekenen voor jouw organisatie. Neem onze website gerust eens door voor meer informatie over onze talenten, onze werkwijze en onze mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en/of advies.
 

De sleutel naar verbinding tussen
professional & organisatie