Irma van Brummelen

Mijn naam is Irma van Brummelen. Als interimmanager begeleid ik organisaties in de ouderenzorg. Zowel op tactisch, strategisch als directieniveau. Ik heb Klaasje Oosterloo jaren geleden al leren kennen tijdens een netwerkbijeenkomst, toen we allebei nog startende ondernemers waren. De afgelopen jaren hebben we steeds zakelijk contact gehouden. Daarbij maakten we regelmatig gebruik van elkaars netwerk. Bijvoorbeeld door warme aanbevelingen voor elkaar te doen en door leads aan elkaar door te spelen. Toen Klaasje besloot om dit met Zorgzorro te professionaliseren, ben ik vanzelfsprekend aangehaakt. Via Zorgzorro heb ik al diverse mooie opdrachten mogen ontvangen. Zo heb ik via Klaasje een prachtige directiefunctie ingevuld bij een ouderenzorgorganisatie. De aanvraag hiervoor kwam bij Zorgzorro binnen en in de specificaties die door de opdrachtgever werden geformuleerd, herkende Klaasje direct mijn profiel. Ze heeft contact met me opgenomen en de opdracht aan me voorgelegd. Vervolgens hebben we samen de organisatie bezocht, een rondleiding gekregen en kennisgemaakt met de directie, waarna ik de opdracht met veel plezier heb uitgevoerd. Zorgzorro betekent voor mij niet alleen een uitbreiding van mijn netwerk, maar geeft ook energie, plezier en kennis. Ik ga met heel veel genoegen naar de bijeenkomsten toe, om (nieuwe) zorgprofessionals te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen én kennis en contacten te delen. Kortom: met Zorgzorro heb ik er een aantal prachtige, professionele ambassadeurs bij gekregen.