Renske

Renske van der Locht

Periode

Regio'(s)

Functie(s) / Expertisegebied(en)

Projectmanager, Interim-manager

Renske van der Locht

Projectmanager

Mijn kwaliteiten liggen in het verbinden van de missie en visie, de kerntaken en de bedrijfsvoering van een organisatie, het optimaliseren van werkprocessen en de samenwerking tussen mensen. Ik heb oog voor de medewerker, draag zorg voor een veilig werk- en leerklimaat en neem medewerkers mee in veranderingsprocessen. Ik manage gedoe en zoek creatieve oplossingen. Ik ben beschikbaar als (project) manager in de hulp- zorg- en dienstverlening.

Vaardigheden

Communicatieve vaardigheden, Conflicthantering, Doelgericht, Leidinggevende vaardigheden, Teamwork

Omschrijving werkzaamheden

Als interim-manager of project manager neem ik mensen mee in veranderingsprocessen die nodig zijn om de zorg te verbeteren en te verduurzamen. Van zorgen voor naar zorgen dat... Vanuit missie en visie de vertaling maken naar team of organisatiecultuur en het gedrag van medewerkers.

Ervaring / Kennis

Ik heb 25 jaar ervaring in de Jeugdzorg. Gestart op een leefgroep daarna in de vindplaatgerichte preventie bij de politie en in de gespecialiseerde jeugdzorg. Ik heb verschillende functies uitgevoerd, als uitvoerend medewerker (begeleider ervaringsleerprojecten en ambulant hulpverlener) , projectmanager (Innovatie projecten opstarten en begeleiden) en leidinggevende (aansturen een team van ambulant hulpverleners en gedragswetenschappers).

Algemene gegevens
Bedrijf / Organisatie *
Vestigingsplaats *
Uw voornaam *
Uw achternaam *
Uw telefoonnummer *
Uw e-mailadres *
Periode
Aantal uren per week *
Eventuele opmerkingen of vragen * 0 tekens van maximaal 300

De sleutel naar verbinding tussen
professional & organisatie