Gehandicaptenzorg

Zoekt u voor uw zorginstelling een specifieke ervaren professional?

Vandaag de dag kunnen we niet meer om de veranderende eisen binnen de gehandicaptenzorg heen. Of het nu gaat om fusies en overnames, AVG, ingewikkelde en/of gevoelige claims in het kader van de medische aansprakelijkheid, contractering van zorgverzekeraars of de zorgkantoren, efficiency door automatisering, beveiliging etc. Aan al deze trajecten zitten interessante, maar complexe kanten. Deze complexe kanten vragen vaak (tijdelijk) om een bepaalde expertise. Wellicht ook expertises die niet direct aan de gehandicaptenzorg gerelateerd zijn.

Zorgzorro is een dienstverlener die professionals aan organisaties en instellingen koppelt. Dit doen wij door onze mensen op vaste en tijdelijke basis in te zetten bij opdrachtgevers. De professionals van Zorgzorro hebben allen ervaring en/of affiniteit met de zorgsector. Dat maakt dat ze snel weten en begrijpen 'hoe het werkt' binnen deze sector en dat ze vaak aan een half woord genoeg hebben.

Bent u op zoek naar ondersteuning in de gehandicaptenzorg, als het gaat om:

  • Interimmanagement
  • Coaching
  • Organisatie en beleid
  • Management ondersteuning
  • Juridische zaken
  • ICT
  • Inkoop
  • Grafische vormgeving

Dan helpen wij u graag. Meer weten? Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend/adviesgesprek.

U kunt erop vertrouwen dat een deskundige collega en een gekwalificeerde professional wordt ingezet. Voordat een professional zich bij ons kan aansluiten vindt er eerst een persoonlijk intakegesprek plaats waarbij het checken van de geleverde kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Schakel Zorgzorro in als het gaat om gehandicapten zorg! Dé sleutel naar verbinding tussen professionals en organisatie!

Neem contact met ons op

Zorgzorro-3573.jpg

Over ons

Zorgzorro  is in 2016 opgericht door Klaasje Oosterloo van Oosterloo Interimmanagement BVBA.

Als interim-manager heb ik in de loop der jaren een groot netwerk om mij heen opgebouwd, bestaande uit allerlei disciplines. Vaak word ik zowel binnen als buiten mijn netwerk om, benaderd met de vraag of 'ik niet iemand weet voor een bepaalde functie in een zorggerelateerde organisatie'. Veelal weet ik dan ervoor te zorgen dat medewerker en organisatie met elkaar verbonden worden voor een vooraf besproken periode. Vanuit deze achtergrond is Zorgzorro ontstaan. 

Lees meer Contact